Hírek

  • CÍMKE

  • Összes törlése

A kívánságok teljesítésére egy hónap áll rendelkezésre: az adományozók megvásárolhatják az ajándékot saját maguk is, vagy annak árát felajánlhatják.

A Magyar Református Szeretetszolgálat három adománygyűjtést hirdet, hogy az adventi időszakban segíthessük a nélkülözésben élő családokat, időseket, gyermekeket.

A szegénység elleni küzdelem világnapján, október 17-én átadta új raktárát Nagytarcsán a Magyar Református Szeretetszolgálat.

Jelentkezni október közepéig lehet az ösztöndíjra, ezt követően választja ki a beérkezett pályázatokból a szakmai zsűri az idei nyerteseket.

A tragikus eseményre, valamint a magyarországi kutató-mentőcsapatok szolgálatára készített emlékfát 2023. szeptember 28-án adtuk át hivatalosan.

A pénzügyi támogatás mellett szakmai mentorok és coachok is segítik az ösztöndíj nyerteseit.

Megérkezett Marokkóba szeptember 10-én, vasárnap éjszaka a Magyar Református Szeretetszolgálat küldöttsége, akik hétfőn elkezdték humanitárius segítségnyújtó...

Humanitárius segélyszállítmányt juttat el a marokkói földrengés károsultjainak a Magyar Református Szeretetszolgálat.

Iskolatáskákkal, tanszerekkel, valamint nyári táborokkal is segítette az elmúlt hónapokban szeretetszolgálatunk a nehéz helyzetben élő gyermekeket.

Vízköddel oltó berendezéssel rendelkező quadokkal, hőkamerával felszerelt drónnal és alpintechnikai eszközökkel bővülhetett a Magyar Református Szeretetszolgálat...

Százhúsz tanuló számára tanszerekkel megtöltött iskolatáskát, az erdélyi református testvérek felajánlásából pedig tartós élelmiszereket adtunk át Kárpátalján.

A Magyar Olvasástársaság is csatlakozott idei tanszergyűjtésünkhöz: öt könyvkiadónak köszönhetően mesekönyvek, ifjúsági regények és ismeretterjesztő kiadványok...

A Baranya és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéket sújtó viharok károsultjainak megsegítésére hirdetünk adománygyűjtést. A helyreállításhoz önkéntes segítők...

A protestáns egyházak és segélyszervezetek képviselőinek mintegy negyven fős delegációja Kárpátaljára látogatott a Magyar Református Szeretetszolgálat kíséretével.

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén is meghirdeti nyári tanszergyűjtését, hogy iskolatáskával és írószerekkel segíthesse a nehéz helyzetben lévő családokat.