A program neve: EFOP-2.2.15-16-2017-00014″A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány infrastrukturális fejlesztése”

Partnerek: Az EFOP-2.2.15-16-2017-00014 azonosítószámú projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül valósul meg.

A program időtartama: 2017. október 1. – 2020. december 31.

A programban érintettek száma: 4000 fő

Szakmai létszám: 1 fő szakmai vezető, 2 fő szakmai asszisztens

A támogatás összege: 650.000.000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A Magyar Református Szeretetszolgálat az EFOP-2.2.15-16-2017-00014 “A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány infrastrukturális fejlesztése” elnevezésű projekt keretében számos fejlesztést hajthat végre, melyek nagyban hozzájárulnak, hogy humanitárius tevékenységünket még hatékonyabban lássuk el.

A projekt keretében Ebesen egy országos, 1000 négyzetméteres, Gelénesen pedig egy 200 négyzetméteres logisztikai központ jön létre, míg Pécsett, Szentesen és Alsóörsön adománykoordinációs pontok létesülnek.

Az ingatlan fejlesztéseken túl eszközök, gépek, felszerelések, informatikai eszközök beszerzése is megvalósul, valamint négy személyszállításra és adományszállításra alkalmas gépjármű is beszerzésre kerül, amelyek hosszútávon is költséghatékonyabbá teszik a Szervezet feladatvégzésnek folyamatát, illetve lehetővé tesznek egy sokkal dinamikusabb, felmerülő szükségekhez és igényekhez igazodó reagálást.

Az egyik gépjármű Meseköz-busszá kerül átalakításra, amelynek berendezése szintén jelen projektből kerül megvalósításra és a hátrányos helyzetű területeken élő gyermekek számára biztosít fejlesztési lehetőségeket. A fentieken túl 2 szoftver beszerzést tervezett a Szeretetszolgálat: egy adománykoordinációra és raktárkészlet-kezelésre alkalmas szoftvert, valamint egy projekt/dokumentum kezelő szoftvert, melyekkel támogatásával a szervezet belső kommunikációja, valamint a karitatív és humanitárius szolgáltatások fejlesztése még magasabb színvonalon valósítható meg.

(a kép illusztráció)

[/av_one_full]

Képgaléria