Stratégiai partnereink

Azok a vállalatok, szervezetek, akik évről-évre támogatják a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységét. A stratégiai partnerség több évre szóló kölcsönös elköteleződést jelent, melyet szerződésben rögzítünk. Stratégiai partnereink általában egy-egy területünk elkötelezett támogatói, de előfordulhat, hogy több tevékenységünket is támogatják.

Kiemelt partnereink

Azok a vállalatok, szervezetek, amelyek hosszú éveken át több millió forint pénzadománnyal, természetbeni adománnyal vagy térítésmentes szolgáltatással járulnak hozzá munkánkhoz.

Arany fokozatú partnereink

Azok a vállalatok, szervezetek, amelyek az adott évben minimum 3 millió forint pénzadománnyal, természetbeni adománnyal vagy térítésmentes szolgáltatással járulnak hozzá munkánkhoz. Ezen vállalatoknak két évig kiemelt logós megjelenés jár honlapunkon.

Ezüst fokozatú partnereink

Azok a vállalatok, szervezetek, amelyek az adott évben minimum 1 millió forint pénzadománnyal, természetbeni adománnyal vagy térítésmentes szolgáltatással járulnak hozzá munkánkhoz. Ezen vállalatoknak egy évig kiemelt logós megjelenés jár honlapunkon.

Bronz fokozatú partnereink

Azok a vállalatok, szervezetek, amelyek az adott évben minimum 300 ezer forint pénzadománnyal, természetbeni adománnyal vagy térítésmentes szolgáltatással járulnak hozzá munkánkhoz. Ezen vállalatokat egy évig feltüntetjük támogatóink között a honlapunkon.

Kommunikációs partnereink