Szervezetünk fontosnak tartja a segítségnyújtás mellett a feltöltődés, kikapcsolódás lehetőségének a megteremtését is a fiatalok számára. Hazai és kárpátaljai hátrányos helyzetű gyerekek számára rendszeresen szervezünk táborokat. A nyári táborokban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek készségfejlesztésére, bibliaórákat szervezünk.

Napközis táborok

Régiós irodáinkkal, a helyi gyülekezeti közösségekkel együttműködésben napközis táborokat szervezünk, ahol a hátrányos helyzetben lévő családok gyermekei kiszakítva a mindennapi környezetből, az alkotás örömét megismerve, közösségben, játékosan fejlődhetnek. A napközis táboraink évek óta nagyon népszerűek, mivel nyáron nagy segítséget jelent a szülők számára, akik nem tudják megoldani gyermekeik felügyeletét.

Kárpát-medencei Tehetségek tábora

2019-ben a Magyar Nemzeti Bank támogatásával valósítottunk meg egy tábort a Nyilas Misi ösztöndíjasoknak, mellyel szeretnénk közösséget építeni, a magyar és határon túli magyar diákok között.

Az ösztöndíjasoknak szervezett nyári tábor megvalósításával, ápolni és erősíteni szeretnénk a felvidéki, kárpátaljai, erdélyi és délvidéki magyarság nemzettudatát és a fiatalok ösztöndíj programhoz való tartozását. A Szeretetszolgálat fennállása során sok figyelmet fordít a határon túli magyarságra. A tábor ideje alatt számos a tehetségterületükkel kapcsolatos előadáson, programon vehettek részt a gyerekek és lehetőségük volt megismerkedni a program zsűritagjaival és a mentorokkal is.