Hírek

  • CÍMKE

  • Összes törlése

A nemzeti összefogás vonalán befolyt összeget a hat nagy karitatív szervezet között osztják szét.

Ismét lehet istentiszteleteket tartani a református templomokban a szükséges óvintézkedések betartása mellett. Szeretetszolgálatunk szájmaszkkal segítette az...

Általános és középiskolások jelentkezését várjuk az onkentesmentoralas.hu oldalon.

Egészségügyi és szociális intézmények mellett, az öt nagy karitatív szervezet is kap belőlük.

A főváros után több vidéki nagyvárosban is szájmaszkokat oszt a Magyar Református Szeretetszolgálat a tömegközlekedők számára.

Az onkentesmentoralas.hu elnevezésű weboldal abban nyújt segítséget, hogy összekapcsolja a tanulni és tanítani vágyókat.

A sebészi maszkokat a vasúti pályaudvarokon és forgalmas megállóhelyeken osztják önkénteseink a fővárosban.

#odaADOm elnevezéssel közös figyelemfelhívó akciót indít a hat nagy karitatív szervezet. Céljuk, hogy minél többen rendelkezzenek adójuk 1 százalékáról. 2019-ben több...

A Magyar Református Szeteretszolgálat nyolcezer darabot kapott.

A befolyt összegből a járványhelyzet következtében kialakuló nehéz élethelyzetekben szeretnénk segítséget nyújtani a rászoruló időseknek, családoknak.

Védőeszközök, tartósélelmiszert és fertőtlenítőszert tartalmazó segélycsomagok és adománykártya – ezeket tartalmazza a bejelentett segélyprogram.

Közel hétmillió forint értékben nyújtottunk segítséget, krízisalapunkba már több mint négymillió forint érkezett. A gyűjtés folytatódik.

Kerékpáros önkéntesek is segítenek a Magyar Református Szeretetszolgálatnak Debrecenben.

Szeretetszolgálatunk 1200 darabot kapott a felajánlásból és juttat el idős rászorulók számára.

Január elején hirdette meg a Magyar Református Szeretetszolgálat idei Tűzifa-programját, hogy mélyszegénységben élő családok, idősek, gyermeküket egyedül nevelő szülők...