Hírek

  • CÍMKE

  • Összes törlése

Több mint 5 tonna vetőmag-felajánlás érkezett a NAK Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének tagjaitól, mellyel kárpátaljai gazdák számára nyújtanak támogatást.

Az eredeti célkitűzés többszörösét teljesítette a szervezet a felajánlásoknak köszönhetően.

Április 30-ig várjuk az önkéntesek jelentkezését, a megújult szeretethid.hu oldalon.

Tartós élelmiszerekkel és anyagi hozzájárulással is lehet támogatni a Szeretetszolgálat húsvéti gyűjtőakcióját, amivel országszerte 400 család támogatna az...

2021. február 18-án adtuk át adományunkat Vlado Kosic, a Sziszeki Egyházmegye püspöke számára Horvátországban a földrengés károsultjainak megsegítésére.

Oktatást segítő eszközökhöz és képzéshez juthatnak hátrányos helyzetű települések iskolái.

Az eddig beérkezett adományok mellé további 2 millió forintot saját forrásból is elkülönítettünk, valamint külföldi támogatók segítségét kértük.

A programhoz bárki csatlakozhat a 1358-as adományvonal felhívásával vagy az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül történő felajánlással.

A Magyar Református Szeretetszolgálat a horvátországi károsultak megsegítésére egyhónapos adománygyűjtést hirdet, melynek kedvezményezettje a Sziszeki Egyházmegye.

A három és fél millió forintos támogatást december 18-án adta át Jenei Károly viski református lelkipásztor számára Juhász Márton.

Az összegyűlt adomány-melegételt Budapesten és Miskolcon élő rászoruló családok, egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók kapják meg szenteste.

Több mint két évvel ezelőtt vette kezdetét az a program, mellyel az itt élők társadalmi leszakadását kívánjuk csökkenteni.