A Magyar Református Szeretetszolgálat céged társadalmi felelősségvállalásának fontos színtere lehet. Számos lehetőséget kínálunk a hozzánk forduló vállalatok számára a segítségnyújtásra.

Miben segíthet vállalatod?

Pénzadománnyal

A legegyszerűbb adományozási forma, mellyel a leggyorsabban és a leghatékonyabb segíthetitek Szeretetszolgálatunk működését és céljait.

Amennyiben konkrét programot támogatnátok, kérjük, a közlemény rovatban tüntessétek fel!

Általános adományszámla: CIB 10702019-85008898-51100005

A Magyar Református Szeretetszolgálatnál nyitottak vagyunk az új megoldásokra, a közös gondolkodásra, hogy vállalatotok CSR irányait figyelembe véve valósíthassunk meg közös programot. Van egy jó ötleted? Keress minket bátran a kommunikacio@jobbadni.hu címen.

Fontos tudnivaló: a pénzadomány után társasági adó alapját csökkentő kedvezmény vehető igénybe. Ahhoz, hogy mi ehhez a megfelelő igazolásokat kiadhassuk, szükségünk van vállalatod adószámára. Az átutalásnál a “megjegyzés” rovatban kérjük ezt mindenképp tüntesd fel.

Tágyi adománnyal

A tárgyi adomány a legkézzelfoghatóbb segítségnyújtási forma. Legyen szó élelmiszerről, gyógykészítményekről, háztartási eszközökről, mind nagy segítséget jelenhetnek számunkra.

A termékadományozás után az adományozónak nem kell áfát fizetnie, a felajánlott adomány nettó értéke után társasági adó alapját csökkentő kedvezmény vehető igénybe.

Szolgáltatás felajánlásával

A megfelelő szaktudás fontos alapköve a vállalatoknak. A Magyar Református Szeretetszolgálatnál hiszünk abban, hogy az általatok képviselt szolgáltatások, dolgozóitok szaktudása adott esetben karitatív célt is szolgálhat. Gondoljuk át közösen, hogy hogyan.

Vállalati önkéntes munkával

Az önkéntes tevékenység lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalatotoknál dolgozó munkatársak megtapasztalják a segítségnyújtás nagyszerű érzését. Szervezetünknél számos lehetőség közül választhattok, ha egy jó közösségi élményre vágytok. Írj nekünk az onkentes@jobbadni.hu címre, ha kérdésed van.

Miért a Magyar Református Szeretetszolgálatot válaszd?

 1. Stabilitás

  2006 óta tevékenykedünk a legrászorultabbak megsegítésén idehaza és határainkon túl is.

 2. Lelkiség

  A rászoruló embertársainkért végzett erőfeszítéseinkre szolgálatként tekintünk.

 3. Sokszínűség

  Szerteágazó tevékenységeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy számos területen bekapcsolódjatok munkánkba.

 4. Szakmaiság

  A komplex és hosszú távú megoldásokban hiszünk, melynek alapkövei: a szakmaileg felkészült közösségünk, az átlátható működés és a hozzánk fordulókkal kialakított partneri viszony.

 5. Dinamikusság

  2006 óta dinamikusan növekszik munkavállalóink, önkénteseink száma, így országosan egyre több helyen látjuk el szeretetszolgálati tevékenységünket.

Szívesen csatlakoznál támogatóink közé?

Várjuk megkeresésed a kommunikacio@jobbadni.hu címen.

Itt megnézheted, hogy kik azok a vállalatok, szervezetek, akik már minket választottak!