Figyelem! Adományvonalunk a veszélyhelyzet idején nem üzemel. Helyette hívd a Nemzeti Összefogás Vonalát: 1357

A Magyar Református Szeretetszolgálat 1358-as adományvonalán minden hónapban tematikus gyűjtéseket szervezünk, hogy aktuális programjainkat, adománygyűjtéseinket finanszírozni tudjuk. Katasztrófahelyzet esetén is ezen a telefonszámon várjuk a hívásokat.  Adományvonalunk egész évben elérhető a Telekom, a Vodafone/UPC, a Telenor, az Invitel/DIGI hálózatából.

Minden hívás vagy az ADOMANY szó SMS-ben való elküldése 500 Ft adományt jelent szervezetünk számára.

Tecnikai információk

A 1358-as szám az alábbi szolgáltatók hálózatából érhető el: Telekom, Vodafone/UPC, Telenor, Invitel/DIGI. Egy hívás vagy SMS díja: 500 Ft

Amennyiben köszönő üzenetünk helyett rövid, sípoló foglalt jelzés a válasz a szám hívásakor, az emelt díjas hívásaid le vannak tiltva a szolgáltatódnál. Amíg a tiltás nem kerül feloldásra, az adott vonal nem alkalmas az adományvonal hívására. A szám külföldről sajnos nem hívható.

Veszélyhelyzet kihirdetése esetén adományvonalunk nem üzemel,  a kormányrendelet alapján, annak hatálybalépésétől kezdve a 1357 Nemzeti Összefogás Vonala  aktiválódik, valamint ezzel párhuzamosan a NHKT-ban résztvevő karitatív szervezetek, így a Magyar Református Szeretetszolgálat – adományvonala is felfüggesztésre kerül.

A Telenor és a T-Mobile hálózatából indított hívásoknál a feltöltőkártyás (prepaid) adományozók esetében az adomány összege a mindenkori hatályos ÁFA értékével csökken.

Amennyiben probléma vagy kérdés merül fel az adományvonallal kapcsolatban, a kommunikacio@jobbadni.hu e-mail címen tudunk segítséget és bővebb tájékoztatást adni.

További információ: NMHH

A 1358-as vonalra beérkezett adományok felhasználásról készült beszámolóinkat itt éred el: