Kárpátaljai Cselekvési Terv

Kárpátaljai Cselekvési Tervünk keretében 2014. szeptembere óta már több mint 185 millió forint értékben segítettük a Kárpátalján élőket. Az Ukrajnában 2013 ősze óta eszkalálódó politikai helyzet egyre inkább érezteti hatását Kárpátalján, a magyarság körében is. Azonnali és hatékony segítségre van szükség, hiszen a térségben szociális katasztrófa-helyzet fenyeget. Továbbra is várjuk a felajánlásokat!

Nyilas Misi Ösztöndíj Program

A tehetség kincs! Hisszük, hogy kibontakoztatásához a kitartó munkán és szorgalmon túl segítségre is szükség van. Ezért kilencmillió forinttal támogatjuk a következő tanévben azokat a 10-18 év közötti tanulókat, akik anyagi akadályok miatt nem tudják kibontakoztatni tehetségüket. A Nyilas Misi Ösztöndíj Programra nemcsak Magyarországról, de Kárpátaljáról, Erdélyből, a Felvidékről és a Délvidékről lehet pályázni. Segítsük együtt a gyermekeket, hogy álmaik megvalósulhassanak!

Nyári tábor rászoruló gyerekeknek

A nyár a pihenésről, kikapcsolódásról, játékról és örömről szól minden gyermek számára. Vannak azonban olyan rászoruló családok, akik gyermekei anyagi nehézségeik okán sosem juthatnának el egy izgalmas programokkal kecsegtető, igazi kalandokat kínáló táborba. 2014. decemberében, a téli szünet idején 200 olyan gyermeknek biztosítottunk napi háromszori étkezést, akiknek a karácsony az éhezést jelentette volna. Most, hogy itt a nyár, ugyanezen gyerekeket megajándékozzuk a táborozás örömével is! Segítsünk együtt!