Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Nyári táborba visszük a legrászorulóbbakat

A nyár a pihenésről, kikapcsolódásról, játékról és örömről szól minden gyermek számára. Vannak azonban olyan rászoruló családok, akik gyermekei anyagi nehézségeik okán sosem juthatnának el egy izgalmas programokkal kecsegtető, igazi kalandokat kínáló táborba. Segítsünk együtt!

2014. decemberében, a téli szünet idején 200 olyan gyermeknek biztosítottunk napi háromszori étkezést, akiknek a karácsony az éhezést jelentette volna. Most, hogy itt a nyár, ugyanezen gyerekeket megajándékozzuk a táborozás örömével is!

2015. augusztus 22. és 28. között a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek község területén található tábor megtelik majd gyerekekkel.  A környék természeti értékekben gazdag, közel található egy horgásztó, kisebb sétával pedig a strand is könnyen megközelíthető. A tábor programját igyekszünk minél változatosabban összeállítani. Délelőtt közös program keretén belül Bibliaórát tartunk, melyet kreatív módszerekkel dolgozunk majd fel. Délután pedig színes programok várják a résztvevőket: nyíregyházi állatkert, lovaglás, lovas kocsikázás, kézműves foglalkozás és rengeteg játék.

A táborba az ország különböző pontjairól – Békéscsabától kezdve Ózdon át Nagykállóig -, négy megyéből és Budapestről szállítjuk a gyermekeket, és nemcsak az utazást, de az étkezéseket, és a tábori programok költségeit is álljuk számukra. Célunk, hogy a nyár igazi öröm lehessen a gyerekeknek, anyagi korlátaiktól függetlenül.