KORONAVÍRUS: Továbbra is várjuk az adományokat krízisalapunkba

A veszélyhelyzet kihirdetése óta Szeretetszolgálatunk folyamatosan segítséget nyújt a koronavírus miatt bajba jutottak számára. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy milyen módon csatlakozhattok összefogásunkhoz.

1.ONLINE ADOMÁNYOZÁS, BANKI ÁTUTALÁS

Jelen helyzetben a leghatékonyabb és biztonságosabb adományozási forma. A krízisalapunkba érkező pénzadományok gyors és hathatós segítséget jelentenek, hiszen azt tudjuk megvásárolni, beszerezni belőle, amire éppen a legnagyobb szükség van.

„Összefogás az újrakezdésért” elnevezéssel krízisalapunkba a CIB 10702019-85008898-51100005 (közlemény: „Összefogás az újrakezdésért”) bankszámlaszámunkon keresztül vagy az adomany.jobbadni.hu oldalon várjuk a felajánlásokat.

 

2. A 1357-ES NEMZETI ÖSSZEFOGÁS VONALÁNAK FELHÍVÁSA 

A Magyar Református Szeretetszolgálat is csatlakozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács közös adománygyűjtő felhívásához. A 1357-es Nemzeti Összefogás Vonalának tárcsázásával mindenki 500 forinttal járul hozzá a hat nagy karitatív szervezet veszélyhelyzetben végzett munkájához.

3. TERMÉSZETBENI ADOMÁNYOK, SZOLGÁLTATÁSOK FELAJÁNLÁSA, ÖNKÉNTESSÉG

Egyesült erővel igazán nagy dolgokra vagyunk képesek. Az Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoport tagjaként a segitunkegymasnak.hu oldalon keresztül várjuk a tárgyi adományokat, önkéntes munkával, szolgáltatásokkal kapcsolatos felajánlásokat.

Hálás szívvel köszönjük, hogy adományoddal hozzájárulsz a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került emberek megsegítésért végzett szolgálatunkhoz.

Arról, hogy eddig mire használtuk fel a hozzánk beérkező adományokat itt olvashattok bővebben: ÍGY SEGÍTÜNK