Válaszút tanévnyitó

Szeptember hónapban ismét megtartottuk a már hagyománnyá vált tanévnyitó ünnepségünket. A rendezvényen felszólaltak a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai és vezetői. A Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke, a Magyar Református Egyház Zsinatának lelkészi alelnöke, Pásztor Dániel Főtiszteletű úr áhítatott tartott. A Szeretetszolgálat részéről Bakos Zsuzsa a program szakmai vezetője és Juhász Márton ügyvezető igazgató is beszédet mondott. Mindannyian hangsúlyozták a tanulás, és a szakmai képesítés fontosságát, amelyben nagy segítséget jelenthet a program, az online és személyes korrepetálások és a szakmai segítségnyújtáson keresztül.

A negyedik ipari forradalom korában szükséges a digitális írástudás megfelelő szintű elsajátítása is, amelyhez a Válaszút program 5. évében is segítséget nyújtunk, a legórobotika és a 3D nyomtatás oktatásán keresztül.

A rendezvényünkön a sajtó is képviseltette magát, amely nagy segítség a munkánk és annak szellemiségének terjesztésében. Az alábbi linken érhető el az Ózd Városháza honlapján megjelent írás.

https://www.ozd.hu/content/28045-iden-is-elindult-a-valaszut-program