Csapatépítés Kazincbarcikán

A Válaszút program keretében csapatépítő rendezvényen vehettek részt a munkatársak. Bár már 5. éve dolgozik együtt a csapat szükség van időről időre megerősíteni a kollégák közötti kapcsolatokat és segíteni az új munkatársak beilleszkedését. Igaz elmondható, hogy a program munkatársai közül, csak kevesen hagytak el bennünket, mégis lényegesnek tartjuk egymás jobb megismerését és az alapelvek tisztázását, megerősítését.

A 2020-as esztendőben kezdődő Covid járvány sajnos időről – időre meggátolta a csoportos találkozókat, ugyanakkor a vezetőség mindig is fontosnak tartotta a csapatszellem és a TEAM munka erősítését.

A két napos program első napja szólt a csoportkohézió megerősítéséről. A munkatársak Kazincbarcikán gyűltek össze a tréningnapra. Trénerünk több olyan feladatot adott a számunkra, amelyek segítették egymás jobb megismerését, és rádöbbentett bennünket arra, hogy különbözőek vagyunk, más-más élethelyzetből jöttünk és eltérő szakmai képesítésekkel rendelkezünk, mégis az alapeszméink és a fiatalokkal való munkával kapcsolatos elképzeléseink nagyon is egyeznek.

Mind emberileg, mind szakmailag felfrissülésként hatott ránk az együtt eltöltött idő, így megújult energiával folytatjuk munkánkat.