A Béres Alapítvány újabb 5 000 üveg Béres Cseppet adományozott a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány részére. 2013 óta több mint 30 000 rászoruló részére tudunk a készítményből biztosítani támogatásukkal, mely különösen nagy segítséget jelent a hideg időszakban megelőzésként.

Az ünnepség alkalmából Juhász Márton ügyvezető igazgatónk egy különleges sálat ajándékozott Béres Klárának, mely 30 000 szemből állt. Minden egyes csomó egy- egy embert jelképez, akinek segíthettünk a gyógyhatású termék a Béres Alapítvány támogatásával. Az ajándékcsomag ezen kívül egy üveg mézet is tartalmazott, amely Felzárkózó Települések programunkban résztvevő Göncruszkáról származott.

„Az idén ünnepeljük a Béres Alapítvány alapításának 30. évfordulóját. Jóleső érzés a számunkra, hogy ezen emberöltőnyi idő során a vállalt küldetésünkhöz méltó módon nagyon sokat tettünk az emberek szolgálatában, részt vállaltunk az oktatásban, a magyar kultúra terjesztésében, a tehetséggondozásban, és kiemelten a betegek, rászorulók, elesettek segítésében. Gyökereink a Béres Cseppből erednek, érthető, hogy karitatív tevékenységünk középpontjában az emberek egészségének, a betegek gyógyulásának támogatása áll. A mai napon egyrészt a daganatos betegek világnapjára (február 4.) is gondolva, kiemelten figyelünk e súlyos betegségben szenvedőkre, másrészt a mostani járványokkal terhelt időszakban különösen fontosnak tartjuk az idősek és rászorulók segítését. Azok számára, akikhez most eljutnak az adományaink, a napi megélhetés is gyakran problémát jelent, az egészségvédő készítmények megvásárlására a maguk erejéből képtelenek. A Béres-cseppek atyjának születésnapját hogyan is ünnepelhetnénk méltóbb módon?

– mondta Béres Klára az átadás alkalmával.”

Hálásan köszönjük a Béres Alapítvány támogatását, ezúton is gratulálunk nekik!

Fotó: Béres Alapítvány