Decemberben online folytatódik Szeretetdoboz elnevezésű akciónk. Arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy pénzadománnyal támogassa tartós élelmiszer gyűjtésünket. Ezt kétféleképp tehetik meg az adakozók: a 1358-as adományvonalon vagy az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül.

A Magyar Református Szeretetszolgálat december hónapban is folytatja a rászorulókat segítő munkáját. Ebben a hónapban a nehéz anyagi körülmények között élő családok, idősek mindennapjait segítő Szeretetdoboz akcióhoz várjuk a támogatókat. A koronavírus megnehezíti a tárgyi adományok gyűjtését, így várhatóan az idei évben jóval kevesebb tartós élelmiszer, tisztító- és tisztálkodási szer gyűlik össze az iskolákban, munkahelyeken, gyülekezeteknél kihelyezett Szeretetdobozainkban. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, aki teheti, hívja az 1358-as adományvonalat (minden hívás/SMS 500 forint segítség), vagy járuljon hozzá a programhoz a https://adomany.jobbadni.hu/kampanyok/18 oldalon keresztül. Az így összegyűlt pénzadományokból mi vásároljuk meg a mindennapokhoz szükséges élelmiszereket és higiénés cikkeket.

Mi kerül a Szeretetdobozokba?

Szeretetdoboz programunk célja, hogy a mindennapokhoz nyújtson segítséget a rászoruló családoknak és időseknek. Az összeállított segélycsomagokba alapélelmiszerek és higiénés termékek kerülnek. A novemberben összegyűjtött Szeretetdobozokból és a pénzadományokból vásárolt termékekből kollégáink állítják össze az egységcsomagokat és juttatják el őket még az ünnepek előtt a nehéz körülmények között élőknek.