Mindennapi szolgálatunk során több száz családdal találkozunk, akik segítségért fordulnak hozzánk. „Egy doboznyi szeretet” reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette. Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, segítsen, hogy minél több rászorulónak segíthessünk élelmiszerrel!

A dobozban benne van az Ön szeretete, hiszen adományával egy családot segít, ahol kisgyermekek, idősek vagy betegek vannak. Hálásan továbbítjuk az Ön segítségét azok felé, akik már lemondtak minden segítségről.

Mit tegyünk a Szeretetdobozba? Elsősorban tartós élelmiszert: cukrot, olajt, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet. Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható, mivel ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk. Miután az adománya célba ért, a dobozt más újra meg tudja tölteni.

Az összefogásra nagy szükség van, hiszen az egész Kárpát-medencében évente több ezer rászoruló részére juttatunk el támogatóink segítségével élelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket. Küldetésünket csak közös felelősségvállalással tudjuk teljesíteni.

Töltsön meg gyülekezetével, családjával egy – vagy akár több – dobozt, majd juttassa el a Szeretetszolgálathoz, hogy a közvetítésünkkel minél több nélkülözőhöz juthasson el Egy doboznyi szeretet, hogy reményt adjon a mindennapok nehézségei közepette.

Adományait egész évben fogadjuk a Szeretetszolgálat irodáiban és időszakos gyűjtőpontjainkon.

Kiemelt időszak az ünnepek előtt: december 15-ig várjuk felajánlásaikat.

További információk a 06/1 273 0449-es telefonszámon.