Az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat országos rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos diákoknak. A pályázó kisiskolások egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhettek. A mesékben megjelenő történetek a Szeretetszolgálat támogatási programjai alapján az összefogásról, a segítségnyújtásról, az adományozásról és a tehetségtámogatásról szólnak.

A Szeretetszolgálat fontosnak tartja, hogy mindennapos segítségnyújtásai mellett figyelmet fordítson a társadalmi előítéletek lebontására, felhívja a figyelmet olyan nehéz élethelyetekre, melyekben összefogással, közösen segíthetünk. A Szeretetszolgálat a rajzpályázaton részt vett diákoknak és családjuknak november 26-án tartottuk meg a díjátadó ünnepséget, melyen értékes nyereményeket kaptak a díjazottak. A díjátadó után minden gyermeket és családját szeretettel láttuk vendégül a rendezvényen, ahol  Levente Péter Ki kopog? – Kacagó koncertet  adott a gyermekeknek. A rendezvény végén szendvicsebédre hívtuk meg a jelenlévőket!

Köszönjük a támogatást a Páholy Szendvics Kft.-nek az Alexandra Kiadó és Könyváruházaknak, a Harmat Kiadónak és a Kálvin Kiadónak.

DSC_3949 DSC_3972 DSC_3931 DSC_4060 DSC_3990 DSC_4040 DSC_4058 DSC_4048