Különleges társadalmi célú hirdetéssel hívja fel a figyelmet a Magyar Református Szeretetszolgálat Karácsonyi Kívánságlista programjára. A rászoruló gyerekek karácsonyi vágyainak jól ismert színészek adnak hangot. A cél 2020 kívánság teljesítése.

„Hangot adunk a kívánságoknak!” – elnevezéssel indított kampányt a Magyar Református Szeretetszolgálat, melyhez kilenc jól ismert színművész csatlakozott. Csondor Kata, Mórocz Adrienn, Zámbori Soma, Galambos Péter, Baráth István, Simon Kornél, Rajkai Zoltán, Fekete Ernő és Nagy Ervin hangja mindannyiunk számára ismerősen cseng, hiszen színpadi és filmes szerepeik mellett számtalan jól ismert karakternek kölcsönözték jellegzetes orgánumukat.

A népszerű színművészek ezúttal rászoruló gyerekek karácsonyi kívánságainak adnak hangot, egy titkos 2020-as küldetés részeként. A szemfüles hallgatónak feltűnhet, hogy a társadalmi célú hirdetésben jól ismert szuperhősök hangjait idézik meg. A cél igazán nemes: arra ösztönözni az embereket, hogy minél több nehéz körülmények között nevelkedő gyermek karácsonyi kívánsága teljesüljön.

Ahhoz, hogy segítsünk, nem kell szupererő, elegendő ellátogatni a Szeretetszolgálat https://szeretetdoboz.jobbadni.hu/ oldalára és teljesíteni egy nehéz körülmények között nevelkedő gyermek vágyát. A legtöbb gyerkőc meleg téli ruhára, cipőre vágyik, de szép számmal szeretnének játékokat, könyveket is. Volt olyan gyermek, aki nem saját részére kért ajándékot, hanem testvérét szeretné meglepni karácsonykor.

A 2020 kívánságból eddig mindössze 400 teljesült, ezért a Magyar Református Szeretetszolgálat nagyon számít minden jótevőre. A kívánságokat november 30-ig lehet teljesíteni. Az ajándékokat a szülőknek adja át az alapítvány. Meghagyva a gyerekek számára a meglepetés erejét, a szülőknek pedig az ajándékozás örömét.