A pályázatra olyan magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő 5-12. évfolyamos diákok jelentkezhettek, akik valamely művészeti ágban, sportban vagy természettudományban, bölcsésztudományban kiemelkedően tehetségesek, szociálisan hátrányos helyzetűek. Az ösztöndíj havi 5000 forint (a teljes tanévre: 10 hónapra), ezt támogatást az ösztöndíjas fejlesztésre, egyesületi tagdíjra, eszköz kölcsönzésre vagy vásárlására, különórára, verseny, fellépés nevezési díjára használhatja fel.

 

A pályázók közül 43 magyarországi, 8 erdélyi, 26 délvidéki, 8 felvidéki és 15 kárpátaljai diák részesül a vissza nem térítendő támogatásban.

 

Hisszük, hogy a tehetség kincs, és azért dolgozunk, hogy a szűkös anyagi lehetőségek ne jelentsenek akadályt a tehetség kibontakoztatásában!

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat örömmel várja azok jelentkezését, akik szívesen támogatják a Nyilas Misi Ösztöndíjat. Online adományozás ITT lehetséges, illetve átutalásnál vagy csekkes befizetésnél kérjük, tüntessék fel a megjegyzés rovatban: „Nyilas Misi Ösztöndíj”!

Számlaszám: 10702019-85008898-51100005