Decemberben a Szeretetszolgálatnak lehetősége nyílt, hogy családokat, gyerekeket elvihessen Budapestre az Arénába, hogy egy karácsonyi ünnepségen vegyenek részt.  

A Válaszút projektben együttműködő családok részére hirdettük meg ezt a programot, hisz egy előzetes felmérés alapján jól látjuk, hogy bizony ezek a családok nem szoktak és nem tudnak részt venni hasonló rendezvényeken. Olyan neves előadók, mint a Kaláka együttes, Bolyki Brothers, Király Linda és Viktor is szerepeltek. A zenei produkciók mellett cirkuszi látványban is részük volt.  

A családok ámulva nézték nemcsak a produkciót, hanem magát az Arénát, a sok embert is. Sokan soha nem voltak még ilyen helyen, nemcsak a gyerekek közül, hanem még felnőttek sem. Volt aki elmondta a buszon, hogy bizony ő már 40 éves, de Budapesten sem járt soha. A sok élmény mellett csomagot is kaptak. A gyerekek az elemózsia mellé több kisebb meglepetésben is részesültek, mint elektromos mécses, kirakó és selfie bot. Az ünnepséget a Cantemus kórus és az előadók közös, emelt hangulatú produkciója zárta.   

A családok sokáig emlegették ezt a közös kirándulást és várják mikor lesz egy hasonló eseményre újabb lehetőségük.