Kedves Érdeklődő!

2022 az Ifjúság Európai Éve lesz, melyhez kapcsolódóan a Magyar Református Szeretetszolgálat „Dobj, dönts, válassz!” pénzügyi tudatosságot fejlesztő óriás társasjátékával indul országos turnéra. Játssz Te is a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány óriás társasjátékával! Alapíts családot és küzdj meg a mindennapok nehézségeivel!

Ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel, hogyan lehet eltartani egy családot, milyen döntéseket kell meghozni annak érdekében, hogy elkerüljük az adósságokat, és szeretnének szert tenni pénzügyi tudatosságra. A játék egy család gazdálkodását modellezi a maga bevételeivel, kiadásaival és döntéseivel együtt. Egy kör a pályán egy hónapot mintáz, a következő körben új hónap kezdődik, fizetéssel és természetesen újra a fizetnivalókkal együtt. A játékot szerencsekártyák és életszerű feladatok, helyzetek, mezők teszik színessé. A játék érdekessége, hogy egyes mezők lehetőséget adnak a játékosnak, hogy döntsön, válasszon, míg más mezők kötelezően életbe lépnek.

Az ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő programunk a Magyar Nemzeti Bank támogatásával valósul meg.

Amennyiben iskoláját/osztályát szeretné regisztrálni, az alábbi LINKEN várjuk jelentkezését!
A foglalkozást elsősorban 7-12. évfolyamos diákoknak ajánljuk. A játékhoz az ideális létszám 20-30 fő, időtartama kb. 90 perc. A foglalkozást ingyenesen biztosítjuk az iskolák számára, külön technikai igény nem merül fel, csupán helyszínre (tanterem vagy tornaterem) van szükségünk.