A pályázat célja, hogy olyan tehetséges, ám rászoruló gyermekeket támogasson, akik kitartó munkával és szorgalommal, kiváló eredményeket érhetnek el. A támogatott területek elsősorban művészet, sport, bölcsészet-, illetve természettudományok.  A pályázatot először 2017-ben hirdette meg a Magyar Református Szeretetszolgálat, aminek sikerein és népszerűségén felbuzdulva, a kezdeményezés folytatódik.

Az előző év – mintegy összefoglalójaként -, készült egy videó, amiben néhány tehetséges fiatal mondja el, hogy őt miben segítette az Ösztöndíj Program. A videó ide kattintva tekinthető meg.

A Programban résztvevő fiatalok támogatására, jótékonysági koncertet szervezünk a debreceni Nagytemplomban, szeptember 15-én, Rákász Gergely orgonaművész közreműködésével.

A koncert részletei és jegyigénylés ide kattintva érhető el.

Amennyiben Ön fontosnak tartja a tehetség támogatását, illetve egyetért azzal a jelmondattal, hogy a tehetség valóban egy kincs, amit nem szabad elásni, akkor van lehetősége támogatni ösztöndíjprogramunkat.

Támogatási lehetőségek:

  • Online adományozás: www.jobbadni.hu/adomanyozas
  • Utalás: a Magyar Református Szeretetszolgálat 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámára „Nyilas Misi Ösztöndíj” megjegyzéssel Adományvonal: 1358 Egy hívás 250 forint adományt jelent.
  • Csekk igényelhető központi elérhetőségeinken.