Hírek

  • CÍMKE

  • Összes törlése

2021. február 18-án adtuk át adományunkat Vlado Kosic, a Sziszeki Egyházmegye püspöke számára Horvátországban a földrengés károsultjainak megsegítésére.

Oktatást segítő eszközökhöz és képzéshez juthatnak hátrányos helyzetű települések iskolái.

Az eddig beérkezett adományok mellé további 2 millió forintot saját forrásból is elkülönítettünk, valamint külföldi támogatók segítségét kértük.

A programhoz bárki csatlakozhat a 1358-as adományvonal felhívásával vagy az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül történő felajánlással.

A Magyar Református Szeretetszolgálat a horvátországi károsultak megsegítésére egyhónapos adománygyűjtést hirdet, melynek kedvezményezettje a Sziszeki Egyházmegye.

A három és fél millió forintos támogatást december 18-án adta át Jenei Károly viski református lelkipásztor számára Juhász Márton.

Az összegyűlt adomány-melegételt Budapesten és Miskolcon élő rászoruló családok, egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók kapják meg szenteste.

Több mint két évvel ezelőtt vette kezdetét az a program, mellyel az itt élők társadalmi leszakadását kívánjuk csökkenteni.

A köztársasági elnök felesége személyesen hozta el adományait a Szeretetszolgálat székházába.

A 1358-as adományvonalon és az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül várjuk az adományokat.

Minden rászoruló gyermek kívánsága teljesült Kívánságlista programunkban.

Használt, de jó minőségű számítástechnikai eszközök jutnak el a programnak köszönhetően rászoruló gyerekekhez.

„Hangot adunk a kívánságoknak!” – elnevezéssel indított kampányt a Magyar Református Szeretetszolgálat, melyhez kilenc jól ismert színművész csatlakozott.