Idén immáron harmadik alkalommal indította el Karácsonyi Kívánságlista Programját a Magyar Református Szeretetszolgálat. 3000 rászoruló gyermek karácsonyi kívánsága várja, hogy meghallják és az adományozók teljesítsék azokat.

A szeretetdoboz.jobbadni.hu oldalon 3000 rászoruló gyermek karácsonyi álmát gyűjtötte össze a Magyar Református Szeretetszolgálat abban a reményben, hogy az adományozók teljesítik azokat.

Idén is kétfeleképpen teljesíthetőek a kívánságok:

Tárgyi adományozással (December 1-jétől már csak pénzben lehet teljesíteni új kívánságot! A korábban tárgyi adományozással lefoglalt kívánságokat várjuk.)

Ebben az esetben az adományozó megvásárolja az adott ajándékot és eljuttatja a csomagot a Szeretetszolgálat gyűjtőpontjaira, melyek a következőek:

  • 1146 Budapest Hungária körút 200.
  • 8226 Alsóörs, Templom utca 14.
  • 3600 Ózd, Pázmány út 3.
  • 4029 Debrecen, Leány utca 2.

Pézadományozással

Ha az adományozónak nincs lehetősége arra, hogy maga vásárolja meg a kiválasztott kívánsághoz tartozó ajándékot, akkor bankkártyás fizetéssel is teljesítheti azt. A gyermek kívánsága mellett szereplő összeg befizetése után, ezeket az ajándékokat a Szeretetszolgálat vásárolja majd meg.

Ha valaki nem egy konkrét gyermeket szeretne megajándékozni, akkor az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül vagy a 10702019-85008898-51100005-ös bankszámlaszámon (KÖZLEMÉNY: Kívánságlista) tetszőleges összeg felajánlásával is támogathatja a programot.

Teljesítsd egy vagy több rászoruló gyermek vágyát a december 23-ig a szeretetdoboz.jobbadni.hu oldalon! 

Adjunk hangot együtt a kívánságoknak!