Az egyik legismertebb programunk a Mentő Mackó, mely nem valósíthatnánk meg olyan támogatók nélkül, mint az EuroFleet. Az eddig támogatásuk mellett most újabb 1000 darab maci kerül járműveikbe. Közös együttműködésünkről olvassátok rövid interjúnkat Lauscher András értékesítési vezetővel.

Hol találkoztatok először a Mentő Mackó programmal?

Egy MVÜK (Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége) találkozó alkalmával találkoztam Juhász Márton Úrral aki röviden összefoglalta, hogy miről is szól a Macis program.  

Milyen indíttatásból döntöttetek úgy, hogy a program mellé álltok?

Az EuroFleet számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, az elesettek segítése. Azért döntöttünk a Macis program mellett, mert egyszerre több fontos dologra is felhívja a figyelmet: a megváltozott munkaképességű embertársainkra, az ajándékozás fontosságára és az előbbi két tényezőből létrejövő, Ügyfeleink felé irányuló figyelmességre.

Eddig 500 darab mackót fogadtatok örökbe. Mi történik velük, miután hozzátok kerülnek?

Minden általunk bérbe adott autóba kerül 1-1 darab meglepetésként, mely az autót és utasait végig kíséri mindennapjaik során.

Milyen visszajelzések érkeznek a szolgáltatásotokat igénybe vevőktől?

Jó kérdés! Fontos, hogy a Maci nem csak úgy a kalaptartóra téve várja az új sofőrt az autóban, hanem külön kiemeljük a maci születésének történetét. Eddig minden Ügyfelünk elismeréssel és nagy örömmel vette át a meglepetést, volt aki egyből kettőt is szeretett volna kapni gyermekei számára.

A munkatársak milyen véleménnyel vannak a mackókról?

Nagyon szereti őket Mindenki, örülnek a programnak és az ötletes kivitelezésnek is. Irodáinkban és a céges autóinkban  is velünk van egy pár maci, így mindennapjaink része. Nem csak a plüss, hanem az őket készítő szeretetszolgálatos munkatársak is.

A programról itt olvashattok bővebben, az EuroFleetről pedig itt.

Fotók: EuroFleet