#odaADOm – Május 20-ig még felajánlhatod adód 1%-át

Mi, a Református Szeretetszolgálatnál tudjuk, hogy egy csipetnyi segítség életeket változtathat meg. Adótok egy százalékának felajánlásával most ily módon is részesei lehettek a változásnak és hozzájárulhattok a Szeretetszolgálat programjainak működéséhez, fejlődéséhez. Köszönjük, ha ilyen formán is segítetek! Néha egy apró segítség is életeket változtathat meg. Az adód 1%-nak felajánlásával Te is részese lehetsz szolgálatunknak!

A Magyar Református Szeretetszolgálat adószáma:

18196913-1-42

A koronavírus elleni küzdelem nem várt próbatétel elé állította a Magyar Református Szeretetszolgálatot is. A pandémia gazdasági következményei miatt várhatóan kevesebb vállalatnak és magánszemélynek lesz lehetősége arra, hogy a járvány után a megszokott módon segítse Szeretetszolgálatunkat. Éppen ezért idén különösen fontos, hogy minél többen rendelkezzenek személyi jövedelemadójuk 1 százalékáról. Mindez nem igényel plusz anyagi ráfordítást tőled, csak figyelmet.

2019-ben az elvi keret 17 996 348 880 forint[1] volt, melynek kevesebb, mint feléről, 8 715 956 385 forintról rendelkeztek az adózók, ez közel 1,7 millió ember felajánlásából tevődött össze. Tehát 2019-ben valamivel több, mint 9 milliárd forinttól estek el a civilek.

Csatlakozz #odaADOm kampányunkhoz és rendelkezz adód 1%-áról.

Itt tudod megnézni mit kell tenned, ha segítenél: általános információk

Személyi jövedelemadód 1% százaléka nálunk jó szolgálatot tesz. Ismerd meg szolgálati területeinket: tevékenységeink

Felajánlásod nálunk jó szolgálatot tesz, nézd: Mit?Hogyan és mire?

Hálásan köszönjük felajánlásod!

[1] Kizárólag a civil 1%-ot tartalmazó adat, az egyházi 1% ebben nem szerepel