2014. decemberében, a téli szünet idején 200 olyan gyermeknek biztosítottunk napi háromszori étkezést, akiknek a karácsony az éhezést jelentette volna. Most, hogy itt a nyár, ugyanezen gyerekeket megajándékozzuk a táborozás örömével is!

2015. augusztus 22. és 28. között a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek község területén található tábor megtelik majd gyerekekkel.  A környék természeti értékekben gazdag, közel található egy horgásztó, kisebb sétával pedig a strand is könnyen megközelíthető. A tábor programját igyekszünk minél változatosabban összeállítani. Délelőtt közös program keretén belül Bibliaórát tartunk, melyet kreatív módszerekkel dolgozunk majd fel. Délután pedig színes programok várják a résztvevőket: nyíregyházi állatkert, lovaglás, lovas kocsikázás, kézműves foglalkozás és rengeteg játék.

A táborba az ország különböző pontjairól – Békéscsabától kezdve Ózdon át Nagykállóig -, négy megyéből és Budapestről szállítjuk a gyermekeket, és nemcsak az utazást, de az étkezéseket, és a tábori programok költségeit is álljuk számukra. Célunk, hogy a nyár igazi öröm lehessen a gyerekeknek, anyagi korlátaiktól függetlenül.