Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Szeretetdoboz – Tegyük együtt szebbé a rászoruló családok karácsonyát!

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén is meghirdeti “Szeretetdoboz” című, tartós élelmiszergyűjtő adventi programját. Célunk, hogy idén karácsonykor is több ezer, nehéz körülmények között élő család ünnepét tehessük szebbé. Csatlakozzon Ön is!

Sok ezer család számára nem az a kérdés, hogy mi lesz az ünnepi menü karácsonykor, hanem hogy egyáltalán lesz-e mit az asztalra tenni. Miattuk hívtuk életre Szeretetdoboz címet viselő akciónkat, hogy az adventi időszakban nagycsaládosokat, időseket, betegeket és mélyszegénységben élőket segíthessünk tartós élelmiszercsomagokkal.

Mi az a Szeretetdoboz? A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható adománydoboz, mivel ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk. Miután az adománya célba ért, a dobozt más újra meg tudja tölteni.
A doboz terhelhetősége: maximum 15 kg.

Mit tegyünk a Szeretetdobozba? Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.

Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

Külön köszönjük, ha adományozás során gondolnak az étel intolarenciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

Hogyan juthatok Szeretetdobozhoz, és hová adhatom le adományomat? A Magyar Református Szeretetszolgálat irodáiban (Budapest, Debrecen, Ózd, Vásárosnamény) bármikor személyesen átvehet Szeretetdobozokat, és le is adhatja adományát. Amennyiben gyülekezete, munkahelye, iskokája számára nagyobb mennyiségű Szeretetdobozt szeretne igényelni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek a Szeretetdobozok szállításában.

Budapest, Dunántúl – Simon Annamária, e-mail: simon.annamaria@jobbadni.hu ; telefonszám: +36 30 738 0025

Debrecen, Tiszántúl – Iszlai Gergely, e-mail: iszlai.gergely@jobbadni.hu ; telefonszám: +36 30 484 4159

Meddig tart az élelmiszer gyűjtés? Adományát december 15-ig várjuk!

Hálásan köszönjük, ha Ön is csatlakozik a Magyar Református Szeretetszolgálat gyűjtéséhez!