Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Nyilas Misi Ösztöndíj Program

A tehetség kincs! Kiemelkedően tehetséges vagy egy tantárgyban, művészeti ágban vagy sportban?

Segítünk álmaid megvalósításában!

Pályázd meg a Nyilas Misi Ösztöndíjat, hogy havi támogatásban részesülhess tehetséged kibontakozásában!

A Magyar Református Szeretetszolgálat az idei tanévben is 100 tehetséges Ösztöndíjast támogat a Kárpát – medencében.

arcok_01   Kik pályázhatnak?

Az ösztöndíjra pályázhatnak a magyar és határon túli (Kárpátalja, Felvidék, Délvidék, Erdély) magyar nyelvű oktatásban résztvevő valamely művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet;) sportban (egyéni, csapat) vagy természettudományban, bölcsésztudományban ( magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv,  történelem, matematika, fizika, kémia,  informatika) kiemelkedően tehetséges, 5–12. évfolyamon  tanuló, szociálisan hátrányos helyzetű magánszemély adhatja be, tehetség-támogatás céljából.

A támogatást a pályázó fejlesztésre, egyesületi tagdíjra, eszköz kölcsönzésre, vásárlásra, különórára,  verseny/ fellépés nevezési díjra,  útiköltségére használhatja fel.

arcok_06   Hol és mikor pályázhatok?

A jelentkezésre idei évben szeptember 12 – október 12-ig  is lesz lehetőség a http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/ oldalon keresztül.

arcok_02   Mennyi az ösztöndíj összege?

A megpályázható ösztöndíj támogatás összege 5000 Ft/fő/ hónap vagy 16 EUR/fő/ hónap a 2016/17. tanévre (10 hónap). A vissza nem térítendő támogatás folyósítása banki átutalással történik vagy a helyi kapcsolattartón keresztül, hivatalos átadás-átvételi papír ellenében.

A program lefedettségét illetőleg Kárpát-medencében 100 főt támogatunk.

 arcok_07   További információ

A részletekkel kapcsolatban Fejér Zsófia tud segítséget nyújtani a +3630/303-8051-es telefonszámon vagy az osztondij@jobbadni.hu e-mailcímen.

Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk ezzel az ifjúság számára arra, hogy tehetségüket kibontakoztassák, és céljaikat elérhessék. Lehet a pályázó sportoló vagy művész, kiváló matekos vagy leendő vegyész – a tehetséget értékeljük és támogatjuk! Legyen folytatás!

kapcsoldó dokumentumok