https://jobbadni.hu/hirek/motoros-szeretethid/

Motoros Szeretethíd


Ajándékozni szeretnék:

Teljesítsük együtt 60 rászoruló ózdi gyerkőc egy álmát! Ön felajánlja, mi pedig motoros együttműködőink segítségével eljuttatjuk számukra. A gyermekek kívánságlistája rendkívül színes, van, aki horgászfelszerelését egészítené ki, akad olyan, aki sportoláshoz vár segítséget vagy épp egy új ruha okozna számára nagy örömöt. Természetesen, nemcsak újonnan vásárolt dolgokat várunk, használt, de jó minőségű eszközök, ruhadarabok is boldogsággal töltenék el a gyerekeket.

A linkre kattintva tudja megtekinteni a rászoruló gyerkőcök kívánságlistáját. [1]

(Az oldal működéséről itt [2] olvashatja el tájékoztatónkat.)

Miután kiválasztotta a megajándékozni kívánt 7. osztályos tanulót és beszerezte ajándékát, az alábbi helyszíneken adhatja le munkanapokon 8 és 16 óra között:

A gyűjtőakció 2019. április 6. – 2019. május 13. között zajlik.

Tegyük együtt szebbé a rászoruló gyermekek számára is a gyereknapot! A felajánlott ajándékokat a Szeretethíd keretében 2019. május 25-én, Ózdon a Digitális Erőműben adjuk át a gyerkőcök számára.

 

Segítenék az ajándékok célba juttatásában:

Motoros közösség, figyelem! Segítsen Ön is az adományok célba érkezésében. Csatlakozzon Budapestről induló Ózdra érkező, szervezett motoros konvojunkhoz és bátorítsuk közösen a nehéz körülmények közt élő gyermekeket és családjaikat. Mutassuk meg együtt, hogy az összefogás látszatra egymástól távol álló közösségek közt is kialakulhat.

A motorosfelvonulás feltételeiről, programjáról és menetrendjéről az alábbi linkre kattintva olvashat és regisztrálhat itt. [3]

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt [4] tudja elolvasni.

Támogatónk:

Harley-Davidson Budapest [5]