https://jobbadni.hu/hirek/jutalomkirandulas-poroszlon-2020-03-05-szerzok-rubintne-szucs-emoke-%e2%80%af2019-julius-22-en-poroszlon-voltunk-kirandulni-erre-a-kirandulasra-azokat-a-tanulokat-vittuk-el-akik-az-ev-foly/

Jutalomkirándulás Poroszlón 2020-03-05 Szerző(k): Rubintné Szűcs Emőke  2019. július 22- én Poroszlón voltunk kirándulni. Erre a kirándulásra azokat a tanulókat vittük el, akik az év folyamán jól teljesítettek. Különböző kategóriákat állítottunk fel, a legjobb tanuló, a legtöbb foglalkozáson részt vett, aki a legtöbbet tanult a mentorával, valamint a válaszút felületen a legtöbb tananyagot töltötte ki. Külön busszal érkeztünk meg Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrum magyarországi állatkert és szabadidős élményközpontjába, amely a Tisza-tó élővilágát és a helyi bioszféra működését mutatja be. 3D moziban megnéztük a négy évszak változását a Tiszán. 50 perces kishajós kirándulásra is elmentünk a gyerekekkel, a túra alkalmával megismerkedhettek a Tisza-tó növény-és állatvilágával.  Egy felejthetetlen napot töltöttünk el együtt, mindenki sok élménnyel gazdagodott, és kérték, hogy jövőre is szervezzünk ilyen kirándulást.


2019. július 22- én Poroszlón voltunk kirándulni. Erre a kirándulásra azokat a tanulókat vittük el, akik az év folyamán jól teljesítettek. Különböző kategóriákat állítottunk fel, a legjobb tanuló, a legtöbb foglalkozáson részt vett, aki a legtöbbet tanult a mentorával, valamint a válaszút felületen a legtöbb tananyagot töltötte ki. Külön busszal érkeztünk meg Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrum magyarországi állatkert és szabadidős élményközpontjába, amely a Tisza-tó élővilágát és a helyi bioszféra működését mutatja be. 3D moziban megnéztük a négy évszak változását a Tiszán. 

50 perces kishajós kirándulásra is elmentünk a gyerekekkel, a túra alkalmával megismerkedhettek a Tisza-tó növény-és állatvilágával. Egy felejthetetlen napot töltöttünk el együtt, mindenki sok élménnyel gazdagodott, és kérték, hogy jövőre is szervezzünk ilyen kirándulást.