https://jobbadni.hu/hirek/ismet-telepulesenkent-tiz-csaladot-segitettunk/

Ismét településenként tíz családot segítettünk


Gyúrón, Rácalmáson, Pákozdon, Sárkeresztesen, Abán, Fóton, Veresegyházon és Erdőkertesen járt a közelmúltban a Magyar Református Szeretetszolgálat küldöttsége, hogy a helyi református gyülekezetekkel és a családsegítőkkel közösen a települések 10 leginkább rászoruló családját megtalálva, ott segítsen, ahol erre a legnagyobb szükség van. Összesen 800.000 forint értékű támogatást vitt a szervezet a településekre.

A Magyar Református Szeretetszolgálat a 10 éves alapítására emlékezve újabb közösségeket ajándékozott meg, ezúttal is településenként 10-10 családnak vitt élelmiszert, ruhát, játékot és babaholmit. Az élelmiszercsomagban olaj, liszt, cukor, rizs, tészta, tea, kakaó, konzerv, édesség és tisztálkodási szerek voltak, ötezer forint értékben. A támogatottak főként nagycsaládosok, beteg gyermeket nevelők, nehéz körülmények között élő nyugdíjasok, a kisgyermekeket nevelők pelenkát, játékokat és egyéb babaholmit is kaptak.

Ha csatlakozna az adományozáshoz, hívja a 1358-as adományvonalat (egy hívás 250 forint) vagy adományozzon online a www.jobbadni.hu [1] honlapon keresztül.