Hamarosan becsengetnek

Önkéntesként segítette a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját Vargáné Sántha Szilvia. Varga Mihály pénzügyminiszter úr felesége tanévkedzést segítő programunkhoz csatlakozott.

Kedden kezdődik az iskola. A tanévkezdés izgalmas időszak minden diák életében. Most, hogy hónapokig nem találkozhattak egymással a diákok biztosan jól eső érzés lesz újra iskolapadba ülni a rég nem látott barátokkal. Vannak családok, akik számára az iskolakezdés jelentős többlet terhet jelent. A Magyar Református Szeretetszolgálat nekik szeretne segíteni „Radírozzuk ki a különbségeket!” elnevezésű iskolakezdést támogató kampányával. Az adományozóknak hála idén is több ezer gyermek és szülő számára lehet könnyebb az iskolatáska. Nemrégiben két többgyermekes családhoz látogattunk el, hogy tárgyi adományokkal segítsük a kis diákok iskolakezdését. Alapítványunkkal tartott Vargáné Sántha Szilvia is, aki segítette az adománycsomagok összeállítását és átadását. Varga Mihály pénzügyminiszter úr felesége gyakorló nagycsaládos édesanyaként könnyen megtalálta a hangot a gyerekekkel, akik szívesen meséltek iskolai élményeikről, kedvenc tantárgyaikról, sporteredményeikről, sőt még egy zongoraszólóval is kedveskedtek neki. A gyerekek és szüleik nagy örömmel fogadták a Szeretetszolgálatunk által összeállított tanszerekből álló csomagokat és iskolatáskákat.

Hálásan köszönjük minden támogatónknak a beérkezett felajánlásokat. Bizton állíthatjuk, hogy jó helyre került! A diákoknak pedig eredményes, ismeretekkel teli tanévet kívánunk!