Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Adomány sátorral gazdagodott a Szeretetszolgálat

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány hálás köszönetét fejezi ki az Expodom – Gyorsan összecsukható pavilonok forgalmazását végző Mutton Kft.-nek felajánlásukért.

A cég nagylelkű felajánlásának köszönhetően a Szeretetszolgálat egy praktikusan, gyorsan felállítható kültéri kerti sátorral gazdagodhatott, melynek nagy hasznát vesszük rendezvényeinken.

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány 2006-os megalapítása óta elsődleges tevékenységi területének a Kárpát-medencét tekinti, az egyetemes magyar, nemzeti határokon átívelő felelősségvállalás jegyében. Szeretetszolgálatunk egy református hátterű, keresztény alapértékekre épülő, segélyezéssel és fejlesztéssel foglalkozó segélyszervezet. Meggyőződése szerint az emberi élet képviseli a világon a legnagyobb értéket. Humanitárius eszközeivel fajra, nemre, vallásra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül segít.

Rendszeresen települünk ki kültéri helyszínekre, legyen szó akár adományosztásról- vagy gyűjtésről, akár családi rendezvényekről. Ezeken az alkalmakon a jövőben nagy hasznát vesszük az Expodom gyorsan összecsukható parti sátraknak.

Köszönjük szépen a felajánlást, Isten áldása kísérje munkájukat!