Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Segítség a Keletinél

Embertelen állapotok uralkodnak a budapesti Keleti pályaudvarnál. Mindannyiunk közös felelőssége, hogy egy ilyen helyzetben enyhítsük a rászorulók szükségeit, nemre, vallásra, származásra való tekintet nélkül.

A Magyar Református Szeretetszolgálat tekintettel a Keleti pályaudvarnál kialakult rendkívüli helyzetre, szeptember másodikától sok ezer adag ivóvizet, higiéniai eszközöket (pelenkát, törlőkendőt stb.) a gyerekek között pedig könnyen fogyasztható ételt oszt szét a helyszínen. Amennyiben a humanitárius szempontból nyugtalanító állapot az elkövetkezendő napokban is fennáll majd, a segélyszervezet további adományokkal is segíteni fogja a sok ezer várakozó rászorulót.

A szervezet továbbá a debreceni befogadó táborban is segít, nőgyógyászati ellátást biztosít heti egy alkalommal, valamint az ott ideiglenesen élő gyermekek számára heti kétszer tartunk kreatív, játékos gyermekfoglalkoztatót, hogy a bizonytalan várakozásban elfáradt, elkeseredett gyerekeknek egy kis örömöt is biztosítsunk.

Várunk minden felajánlást, akár tárgyi adományozást is elfogadunk, akár online/átutalásos módon is lehet segíteni a rászorulóknak!