Jobbadni.hu

  • Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005
  • Adószám: 18196913-1-42
  • Adományvonal: 1358

Jobbadni.hu

  • menü
  • keresés

Az Agrárminisztérium is csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat adventi gyűjtőakciójához

Első alkalommal vett részt az Agrárminisztérium a Magyar Református Szeretetszolgálat adventi adománygyűjtési akciójában.

A Szeretetdoboz címet viselő tartós élelmiszergyűjtésünk célja, hogy karácsonykor legalább tízezer nélkülözésben élő családnak, idősnek és betegnek nyújtsunk segítséget egy-egy csomaggal. Ehhez a nemes ügyhöz csatlakoztak idén az Agrárminisztérium munkatársai is.

Az Agrárminisztériumban több mint két héten át gyűjtötték a rászorulók számára a tartós élelmiszereket és tisztálkodási szereket, a felajánlásokat december 16-án szállították el a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai. A csomagokba liszt, cukor, száraztészta, rizs, tea, kávé, étolaj, szappan, fogkefe, fogkrém és tusfürdő is került.

Ahogyan Oláh István, a Szeretetszolgálat kuratóriumi elnöke hangsúlyozta az átadáson: „Az összefogásra nagy szükség van, hiszen az egész Kárpát-medencében évente több ezer nélkülöző részére juttatunk el támogatóink segítségévelélelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket. A Szeretetszolgálat 2018 karácsonyán több mint tízezer családnak segíthetett az összegyűlt 115 tonna tartós élelmiszerrel. Idén is abban bízunk, hogy legalább ennyi rászorulónak tehetjük szebbé az ünnepét.”